Najnižje cene
2 leti garancije
Pokličite nas že danes!
030 467 467
Izdelki (0) | 0,00 EUR
-35%
»

VAKUUMSKI ČISTILEC OKEN KARI

Lastnosti: 12W/bela
Dimenzije: 285 x 95 x 335 mm

(504847)
Stara cena: 53,67 EUR
Nova cena: 34,76 EUR
kos
»»»»»»»»»»»»»»

Imate v vašem domu veliko okenskih in steklenih površin?
Predstavljamo vam inovativen izdelek, ki vam bo omogočil najbolj optimalno rešitev za nadležno čiščenje oken in vseh steklenih površin. Vakuumski čistilnik vam ne prihrani samo časa pri čiščenju, temveč tudi prihrani nekaj denarja, ker vam ne bo potrebno več kupovati posebnih krpic za doseganje optimalne čistoče, brez dlačic in puščanju sledi na steklu oziroma ni potrebe več po nakupih papirnatih robčkov. Posebnost izdelka je v tem, da vam izbrana zasnovanost čistilnika ne ustvarja stika z umazanijo, ki je lahko prisotna na steklenih površinah pri čiščenju in vsa umazanija vakuumsko izgine.
Set vključuje poleg čistilnika z rezervoarjem za umazano vodo (s prostornino 120ml), še škropilnik (s prostornino 300ml) z mehko, bombažno krpo, napajalnik za baterijo, LI-ion baterijo ter širšo in ožjo sesalno šobo. Napajanje baterije poteka 2 uri in nato lahko pričnete s svobodnim gibanjem pri čiščenju. Napolnjena baterija ponuja približno 30 minut neprestanega čiščenja in napolnite lahko do 25 rezervoarjev umazane vode.
Inovativni brezžični vakuumski čistilnik ima posebno prilagojen ergonomski ročaj, ki je primeren tako za levo kot desno roko. Naprava je lahka, zato ni skrbi, da bi vaše roke utrpele kakršnekoli bolečine pri brisanju steklenih površin. S čistilnikom lahko opravljate tri faze – najprej stekleno površino popršite z vodo (lahko tudi dodate čistilo za okna), z bombažno krpico si olajšate odstranjevanje umazanij in nato s sesalno šobo posrkate umazanijo ter ob tem v rezervoar vsesate peno oziroma tekočino, ki ste jo predhodno nanesli na stekleno površino. Sesalna šoba natančno in ustrezno sledi potezam vaše roke ter na steklenih površinah ne pušča sledi niti motečih prašnih delcev, saj z vakuumskim delovanjem iz površine posrka vse in shrani v rezervoar. Po čiščenju rezervoar snamete in preprosto sperete z vodo. Bombažna krpica je snemljiva, tako da je preprosta za vzdrževanje in pranje v pralnem stroju.
Z vakuumskim čistilnikom vam bo čiščenje oken in steklenih površin postalo veselje in popolnoma nova izkušnja. Čistilnik je poleg čiščenja oken, primeren za čiščenje vseh steklenih površin kot so denimo steklo na klubskih mizicah, ogledala na omarah, ogledala v kopalnicah ipd.


TEHNIČNE LASTNOSTI:

opis: ročna naprava z baterijo, polnilec, baterija, rezervoar, dve gumijasti sesalni šobi za čiščenje, dodatni ročni čistilec.
model: ročni
lastnosti baterije: 1300Ah Li-ion, 3,6V
material: ABS, PP
mere: 285 x 95 x 335mm
volumen rezervoarja: 120ml
prostornina razpršilca: 300ml
moč: 12W
napetost: 220-240V
frekvenca: 50/60Hz
skladni standardi: VDE
certifikat: CE

Ostali izdelki iz skupine

Trenutno ni podobnih izdelkov iz izbrane kategorije.

Hitro iskanje artikla

»
Brezplačna dostava
pri nakupu izdelkov
nad 40,00 €.


Izdelke iz zaloge
vam dostavimo
že naslednji dan!
100% diskreten in
VAREN NAKUP
Scriptio d.o.o.
Gallusovo nabrežje 39
SI - 1000 Ljubljana
» Pogoji poslovanja
T: 01 425 12 74
F: 030 323 710
narocila@izvirnadarila.si
» Več