Najnižje cene
2 leti garancije
Pokličite nas že danes!
030 467 467
Izdelki (0) | 0,00 EUR
-39%
»

INDUKCIJSKA KUHALNA PLOŠČA NYSSA

Lastnosti: 2000W/10 stopenj
Dimenzije: 350 x 280 x 65 mm

(504038)
Stara cena: 82,32 EUR
Nova cena: 49,88 EUR
kos
»»»»»»»»

Predstavljamo vam preprosto in elegantno izdelano enojno prenosno kuhalno indukcijsko ploščo, katero lahko namestite tudi v najmanjše kotičke v prostoru. Kuhalna plošča je, glede na velikost, zelo priročna (280x350x65 mm), saj zaradi ugodnih dimenzij kuhalno ploščo lahko uporabljate denimo na vikendu, kamp prikolici, kampiranju, v manjšem stanovanju, garaži ali pa je lahko tudi v funkciji dodatne plošče, ko vam zmanjka grelnih površin za pripravo obroka. Kuhalno ploščo poleg elegantnega videza odlikuje tudi funkcija prenosljivosti, saj vas na ta način lahko kuhalna plošča spremlja, kamorkoli odidete na oddih in vam nudi možnost priprave toplih jedi, kjer koli se nahajate.
Inovativna kuhalna indukcijska plošča, s zmogljivostjo 2000W, ponuja uporabniku prijazen nabor funkcij za pripravo vseh želenih obrokov. Vsebuje možnost izbire 10 stopenj moči delovanja in 10 stopenj moči temperature, kar pomeni, da lahko na enojni plošči kuhate, cvrete ali samo pogrevate oziroma ohranjate toploto pripravljene jedi. Z vsemi funkcijami upravljate zelo preprosto – s pametnimi gumbi, ki delujejo na dotik. Delovanje na dotik lahko tudi zaklenete in s tem preprečite otrokom morebitno sprožanje katerekoli funkcije na plošči, v času kuhanja. Kuhalnik vsebuje tudi digitalni časovnik kuhališča, torej lahko sami odredite koliko časa boste kuhali posamezno jed. Vse funkcije, katere so v delovanju, lahko preverite preko LED indikatorjev.
Kuhalnik ima vgrajen svoj časovnik, ki se po 3 urah kontinuiranega kuhanja samodejno izklopi. Lahko se samodejno izklopi tudi prej, v kolikor gre za znake pregrevanja plošče. Varovalka poskrbi, da se kuhalna plošča varno in pravočasno ugasne ter vam s tem ponuja bolj brezskrbno uporabo kuhalne indukcijske plošče. Ohišje plošče je namenoma nekoliko višje, ker s tem ponuja večjo varnostno zaščito in na ta način lahko vzdržuje stabilen nadzor temperaturne moči. Kuhalna plošča učinkovito odvaja toploto in zagotavlja stabilnost ter enakomerno sprožanje toplote na plošči. Vsebuje ventilator, ki poskrbi za to, da se ohišje kuhalne plošče, v času kuhanja, primerno in enakomerno ohlaja, dokler opravlja svojo grelno funkcijo na plošči. Kuhalna plošča vsebuje pametno funkcijo, ki samodejno zazna lonec na grelni plošči in ko jo odmaknete, grelna plošča samodejno ugasne.
Plošča je izdelana iz visokokakovostnega mikrokristalnega materiala, ki je odporen na praske. Mikrokristal ima integrirane dvojne lastnosti stekla in keramike, kar pomeni, da je plošča lahko še bolj trpežna in bolj odporna na visoke temperature. In naj vas vzdrževanje plošče ne skrbi, saj je kristalna plošča povsem enostavna za vzdrževanje.


Tehnične lastnosti:

opis: Upravljanje na dotik; digitalni časovnik za kuhanje; funkcija ohranjanja toplote jedi; zaščita pred visokimi temperaturami; 10 stopenj nastavitev moči in 10 stopenj temperaturnih nastavitev; zaklepanje plošče; 3 urni časovnik kuhališča; samodejni izklop plošče, ko odstranite posodo iz ogrevalne površine.
funkcije: cvrtje, kuhanje, pogrevanje, vzdrževanje toplote
barva izdelka: črna
material: Steklo, PP, ABC, PC
mere: D350 x Š280 x V65 mm
dolžina kabla: 1,5 m
moč: 2000W
napetost: 220-240V
frekvenca: 50-60Hz
skladni standard: VDE
certifikat: CE, EU RoHS

Ostali izdelki iz skupine

Stara cena:
108,18 EUR
Nova cena:
68,12 EUR

Hitro iskanje artikla

»
Brezplačna dostava
pri nakupu izdelkov
nad 40,00 €.


Izdelke iz zaloge
vam dostavimo
že naslednji dan!

100% diskreten in
VAREN NAKUP
Scriptio d.o.o.
Gallusovo nabrežje 39
SI - 1000 Ljubljana
» Pogoji poslovanja
T: 01 425 12 74
F: 030 323 710
narocila@izvirnadarila.si
» Več