Najnižje cene
2 leti garancije
Kontaktirajte nas
narocila@lge.si
030 467 467
Izdelki (0) | 0,00 EUR
-30%
»

MASAŽNA PIŠTOLA HERKUL (6 nastavkov)

Lastnosti: 25W
Dimenzije: 25 x 23 x 6,5 cm

(O-0001)
Stara cena: 199,39 EUR
Nova cena: 139,97 EUR
kos
»»»»»»»

Večnamenska masažna pištola je inovativna naprava za visokofrekvenčno vibracijsko masažo. Naprava je primerna za vse tiste, ki se rekreacijsko ukvarjajo s športnimi aktivnostmi, za profesionalne športnike in za lažje delo fizioterapevtov pri regeneraciji utrujenih mišic športnikov.
Pištola za masažo je namenjena za sproščanje utrujenih in napetih mišic, pospeši aktivacijo mišic in skrbi za njihovo regeneracijo, poveča prožnost in upogljivost telesa, lajša bolečine pri poškodbi mišic ter lokalno izboljšuje krvni obtok.
Masažna naprava vsebuje kakovostno li-ionsko baterijo 2400mAh, kar omogoča do 2 uri masaže, z enim polnjenjem. Stanje baterije lahko spremljate na digitalnem prikazovalniku na zadnjem zgornjem delu naprave.
Naprava je ultra lahka (1,2 kg) in zelo kompaktna. Pakirana je v ličnem kovčku, kar vam omogoča, da jo z lahkoto vzamete vsepovsod s seboj. Na voljo ima 20 stopenj intenzivnosti vibriranja in 6 nastavkov, ki so zasnovani za posebne namene in posamezne mišične skupine. Učinkovito doseže tiste dele mišic, ki jih običajni valji in masažne kroglice ne morejo doseči.
Naprava ima ergonomsko oblikovan ročaj, ki zmanjšuje občutenje zunanjih vibracij. Ročaj je obložen z silikonsko nedrsečo blazinico, ki vsekakor zagotavlja varen in udoben oprijem za roko.
Kar še posebej odlikuje napravo so njeni nastavki, ki zagotavljajo celovito izkušnjo masaže in nudi individualni pristop do vsakega dela telesa. Na voljo je 6 nastavkov, kar pomeni, da bo vsak posameznik lahko našel nastavek za sebe in prav tako tudi za vsak posamezni del mišic.
Komplet vsebuje naslednje nastavke, ki so namenjeni različnim delom telesa:
1. Nastavek za vrat, hrbtenico, tetivo
2. Nastavek za sklepe
3. Nastavek za vse dele telesa
4. Nastavek za velike mišične skupine
5. Nastavek za manjše mišične skupine-masaža na mestu
6. Nastavek za občutljiva področja v bližini kosti
Naprava omogoča najboljšo in najučinkovitejšo vibracijsko masažo, s katero boste lahko po naporni vadbi sprostili napete mišice in pospešili obtok krvi, hkrati pa boste s pomočjo naprave dosegli regeneracijo telesa za boljše počutje.
Masažni pripomoček je izdelan iz zelo kakovostnega materiala in del naprave je prekrit z ogljikovo folijo, kar daje pripomočku zelo eleganten videz. Naprava ima CE, RoHS in EMC certifikate, po katerih izpolnjuje vse potrebne varnostne predpise za Evropo.Tehnične značilnosti:

Opis: masažna naprava namenjena za sproščanje utrujenih in napetih mišic, pospeši aktivacijo mišic in njihovo regeneracijo, poveča prožnost in upogljivost telesa, lajša bolečine pri poškodbah mišic in lokalno izboljšavo krvnega obtoka; vsebuje 6 nastavkov; 20 stopenj intenzivnosti vibracij.
funkcije izdelka: masiranje
barva izdelka: črna, siva
masaža delov telesa: hrbet, ramena, boki, trebuh, vrat, glava, stopala, zadnjica
mere: 25 x 23 x 6,5 cm
moč: 25W
raven zvoka: 46 dB
amplituda: 10 mm
frekvenca: 1800 utripov/min do 3300 utripov/min (30 Hz-53 Hz)
čas polnjenja baterije: 2,5-3 ure
tip baterije: li-ion, 2400 mAh, 24V, zamenljiva
čas delovanja baterije z enim polnjenjem: do 2 uri
material: ABS, silikon
teža: 1,2 kg
certifikat: CE, RoHS, EMC

Ostali izdelki iz skupine

Trenutno ni podobnih izdelkov iz izbrane kategorije.

Hitro iskanje artikla

»
Brezplačna dostava
pri nakupu izdelkov
nad 50,00 €.


Izdelke iz zaloge
vam dostavimo
že naslednji dan!
100% diskreten in
VAREN NAKUP
  


Scriptio d.o.o.
Gallusovo nabrežje 39
SI - 1000 Ljubljana
» Pogoji poslovanja
T: 01 425 12 74
F: 030 323 710
narocila@izvirnadarila.si
» Več